Candylab Toys

Item 1-23 van 23 in totaal item(s)

Candylab Toys maakt esthetisch houten speelgoed dat is geïnspireerd op de glamour van het Amerika van de jaren 60 en het moderne design van het midden van de eeuw. Het Candylab houten speelgoed is van hoge kwaliteit, zelfs zo hoog dat Candylab Toys hun speelgoed als erfstukkwaliteit beschouwen.

 

Candylab Toys

Candylab Toys is gevestigd in Brooklyn en startte als een Kickstarter-campagne voordat ze hun speelgoed op de merkt brachten. Het houten speelgoed van Candylab Toys varieert van klassieke Amerikaanse auto’s tot typische Amerikaanse gebouwen, inclusief neon-borden, Malibu-strandtorens en de bekende Amerikaanse motels. De producten van Candylab Toys zijn zowel leuk voor jong als oud. Jong kan er mee spelen, oud vindt de houten speelgoed als designliefhebber met liefde voor Amerika vaak heel leuk om te verzamelen.

 

Candy car

De coole houten speelgoed Candy cars zijn gemaakt met strakke lijnen en dragen elementen van iconische modellen van weleer. Er wordt goed nagedacht over de candy car, het origineel is goed te herkennen op een minimalistische manier. Zoals de Candylab Toys Woodie, dit is een echte klassieker. Op het dak kun je de surfplank vastklikken en de auto is zo ontworpen dat je met de magnetische trekhaak de Candylab camper kunt vasthaken.

 

Candylab auto

Doordat de Candylab auto’s met eenvoudige lijnen, maar met de juiste details zijn ontworpen haal je er meteen uit waar de Candylab auto op is gebaseerd en kun je er goed mee spelen. Ze zijn stevig en gaan erg lang mee. Daarnaast is de grootte van de Candylab auto afgestemd om ook mee te kunnen spelen met ander speelgoed zoals Playmobil. 

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst