Houten speelgoed

Item 1-24 van 117 in totaal item(s)

Houten speelgoed

Houten speelgoed is er in verschillende vormen en maten. Van puzzels, tot rammelaars, tot houten blokken en auto’s en dieren. Houten speelgoed helpt bij de ontwikkeling van de fantasie en de motoriek van je kleintje. Houten speelgoed is makkelijk vast te houden, goed schoon te maken en kan tegen een stootje. Houten speelgoed is duurzaam en gaat generaties lang mee. Nog een voordeel van houten speelgoed is dat je kleintje al vanaf een jonge leeftijd de textuur, smaak en geur van hout zal ontdekken.

Verantwoord houten speelgoed

Afhankelijk van het speelgoed dat je kiest, is het hout helemaal gladgepolijst of is de structuur nog voelbaar. Uiteraard is het altijd zo behandeld dat er geen splinters loslaten, het goed schoon te maken is en als het houten speelgoed gekleurd is, dan is dit altijd op waterbasis en kan je kleintje er gewoon op sabbelen. Daarnaast heeft hout de eigenschap dat bacteriën zich er niet goed aan kunnen hechten. Doordat het warm aanvoelt en een beetje gewicht heeft, worden meerdere zintuigen gestimuleerd tijden het spelen met houten speelgoed.

Duurzaam houten speelgoed

Met houten speelgoed wordt de fantasie van je kleintje gestimuleerd. Plastic speelgoed heeft vaak verschillende lichtjes, liedjes of andere toevoegingen waarmee je kleintje vermaakt wordt. Met houten speelgoed kan je kleintje zelf op onderzoek uit, zelf een verhaal verzinnen en daarnaast is houten speelgoed nog eens veel steviger dan plastic speelgoed. Makkelijk vast te houden met kinderhandjes en biologisch afbreekbaar en recyclebaar. Daarnaast is het stapelen, bouwen en sorteren van houten speelgoed voor de motoriek.

Houten speelgoed webshop

In onze webshop en in onze winkel in Utrecht vind je verschillende soorten houten speelgoed. Je kunt het houten speelgoed makkelijk en snel bestellen in onze webshop, alles is op voorraad en wordt binnen twee werkdagen verzonden, tenzij anders vermeld bij het product.

Filteren op
Categorieën
Merk
Prijs
Leeftijd
Inhoud
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst