Stapelstein


Stapelstein

Met de stapelstenen van Stapelstein motiveer je je kleintje om te bewegen en actief te spelen. Dit is goed voor een gezonde ontwikkeling en volgens Stapelstein zou dit vanzelfsprekend zijn in het leven van je kleintje, iedere dag. Met de stapelstenen van Stapelstein heeft je kleintje niet alleen leuk speelgoed waar hij of zij alle kanten mee op kan, ook de motoriek en cognitieve ontwikkeling worden gestimuleerd, net zoals de sociale vaardigheden en creativiteit.

 

Stapelstein stapelstenen

Met de stapelstenen van het Duitse merk Stapelstein kan je kleintje zichzelf goed vermaken, maar kan hij of zij ook samen met zijn of haar broer(tjes), zus(jes), vriendjes en vriendinnetjes spelen. Zo kun je samen in een kring zitten op de stapelstenen, kies je eigen kleur en beslis zelf of je op een hoge of een lage stoel wilt zitten. Door middel van de kleuren leert jouw kleintje de kleuren kennen, het verschil tussen licht en donker en kan je je kleintje leren tellen hoeveel stapelstenen het zijn.

 

Oneindig veel opties met de stapelstenen

De opties zijn oneindig met de stapelstenen. Maak kleine of grote bouwwerken, stapel de stenen, sorteer ze op kleur, licht of donker, of speel het spel dat je de grond niet aan mag raken. Zo kun je stoelendans doen met de stapelstenen of je kleintje zijn eigen fantasie laten gebruiken. Door de vorm van de stapelstenen leert jouw kleintje ook om te balanceren. Zo kun je ze een stuk van elkaar afleggen en ze van steen naar steen laten springen. De stapelstenen zijn voor kinderen ouder dan 1 jaar geschikt en voor iedere leeftijd kan er een ander leuk spel of uitdaging worden gekozen.

 

Balanceerborden Stapelstein

De stapelstenen van Stapelstein zijn gemaakt van het lichtgewicht materiaal Polypropeen en kunnen makkelijk gerecycled worden. Ze zijn dus licht van gewicht, kunnen tegen warmte en kou. Daarnaast zijn de stenen reukloos en waterbestendig. De balanceerborden van Stapelstein zijn goed voor evenwichtsoefeningen. Ze kunnen ook gecombineerd worden met de stapelstenen als dynamische stoel, waarbij ze bewust worden van hun lichaam en hun evenwicht. De balanceerborden kunnen tot 180 kilo dragen en kunnen ook goed buiten worden gebruikt. Ze kunnen zelfs in het water, maar doe dit alleen als een volwassen persoon toekijkt.

Product toegevoegd aan verlanglijst