Sticky Lemon


Sticky Lemon

Het assortiment van Sticky Lemon bevat grote en kleinere tassen voor grote en kleine kinderen. De tassen van Sticky Lemon hebben een uitgesproken stijl en zijn boordevol kleur en originele designs. Sticky Lemon is een Nederlands kinderlabel, dat in 2016 is opgericht en de tassen worden speciaal ontworpen voor kinderen met een uitgesproken smaak in hun uiterlijk. Eigenzinnig, kleurrijk, gedurfd en zonnig. Colour blocking gecombineerd met patronen en illustraties. Sticky Lemon experimenteert graag met vernieuwde kleurcombinaties en knipoogt naar de retro-tijden.

Sticky Lemon tassen: van crèche tot einde basisschool

Nog een andere belangrijke reden om de tassen van Sticky Lemon te kopen is dat ze duurzaamheid erg belangrijk vinden. De tassen zijn van gerecyclede PET-flessen gemaakt.  Daarnaast zijn de tassen van Sticky Lemon ook erg praktisch. De hipheid van de tas gaat de functionaliteit niet voorbij. De rugtassen van Sticky Lemon zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, zo zijn ze geschikt voor vanaf de crèche tot voor aan het einde van de basisschool.  Zo past er in de rugzak van Sticky Lemon makkelijk alle schoolspullen of sportspullen, maar zijn er ook kleine formaten tassen voor alleen de telefoon en wat geld. Alle tassen zijn waterbestendig. 

Sticky Lemon rugzak: ergonomisch, verantwoord en origineel

Als je een goede, stevige, maar origineel rugzak voor je kind zoekt ben je bij Sticky Lemon aan het juiste adres. Ergonomie in combinatie met stijl. Zo zien ze er altijd hip uit en kun jij de rugzak snel weer terugvinden door de opvallende kleuren. Je kunt de rugzakken en andere tassen van Sticky Lemon ook personaliseren door middel van verschillende pins en geborduurde patches. De grote van de tas wordt aangepast aan de leeftijd. De buitenste handvaten kan je samenbinden met een drukknop en de tassen hebben verstelbare schouderbanden. Perfecte afwerking, mooie details en natuurlijk praktisch. Kijk snel wat jouw favoriete combinatie is.

Product toegevoegd aan verlanglijst