Djeco

Item 1-23 van 23 in totaal item(s)

Djeco

Op zoek naar leuk, kleurrijk speelgoed, knutselspullen of spelletjes? Dan zit je bij Djeco goed! Voor jong en oud heeft het merk Djeco het leukste speelgoed in mooie kleuren en unieke illustraties. Het draait bij het merk om creativiteit, durf en passie, dat zich vormt tot het mooiste leerspeelgoed.

 

Djeco: het merk

Djeco is een Franse speelgoedfabrikant uit Parijs en is vooral gespecialiseerd in het maken van speelgoed voor jonge kinderen. Het bedrijf is in 1954 opgericht door de moeder van de huidige eigenaar. De naam Djeco verwijst naar de gekko, een kleine hagedis die geluk brengt. Die komt ook voor in het logo van het merk. Djeco speelgoed, spellen en knutselspullen kun je makkelijk herkennen aan de kleurrijke verpakkingen en bijzondere illustraties. Zo zijn de puzzels bijvoorbeeld niet alleen rechthoekig van vorm, maar ook in de vorm van een dierenparade.

 

Djeco speelgoed

Vanaf 1997 is het merk begonnen met de collectie leerspeelgoed. Van houten puzzels, tot hout speelgoed en kartonnen puzzels. Later wordt dit uitgebreid met kaartspellen en andere gezelschapsspellen. Eigenlijk kun je voor alles bij het merk wel terecht, van speelgoed waarmee je kleintje op spelenderwijs kan ontdekken, tot stickerboekjes en prachtige sneeuwbollen die tot leven komen in het donker tot zelf armbandjes maken! In de afgelopen jaren heeft het merk ook een grote uitbreiding gedaan in houten speelgoed voor baby’s. Zo heb je een leuk en betaalbaar kraamcadeau. Met al het speelgoed van Djeco probeert het merk kinderen uit te dagen om mee te spelen en te ontwikkelen. Ook voor de ouderen kinderen zorgen ze voor interactief speelgoed, waar kinderen mee kunnen bouwen, experimenten, proberen en ervaren wat er gebeurt.

 

Djeco knutselen

Ook heeft Djeco een ruim assortiment om mee te knutselen. Juist nu het zo makkelijk is om voor je kleintje achter de tv of tablet te kruipen, hopen wij dat kinderen weer volop gaan knutselen met de spullen van Djeco. Knutselen is goed voor de ontwikkeling en creativiteit van kinderen. Maak bijvoorbeeld de mooiste kunstwerken met gekleurd zand of laat de fantasie los op de boetseerklei. Maar denk natuurlijk ook aan de kleurpotloden die mooi intens kleuren.

 

Djeco spellen

Djeco heeft ook verschillende spellen. Ze zijn vaak herkenbaar, maar dan in een mooi en stevig ontwerp. Djeco spellen zijn er voor jong en oud, zo kun jij met je peuter een spelletje spelen die met zijn tweeën maximaal 10 minuten duurt. Zo houdt jouw peuter dit goed vol en vinden ze het ook nog eens leuk. Djeco heeft spellen voor kinderen vanaf 2 jaar, zo hebben de bordspellen leuke beestjes waardoor het leuk is om een spelletje te spelen of laat je peuter spelenderwijs verschillende kleuren bij elkaar te zoeken, dieren te imiteren of een kwartet te zoeken. Genoeg keus dus!

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Inhoud
Geschikt voor
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst