Slab

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Mushie slab met opvangbakje

Eten geven aan een baby kan soms een enorme uitdaging zijn. De kleine baby is erg nieuwsgierig wat er met die lepel gaat gebeuren en grijpt er graag naar met zijn handjes. Of soms is het een leuk spelletje om een hapje weer uit te spugen. Maar knoeien mag, dat hoort allemaal bij het leren en ontdekken van eten. Om de schade beperkt te houden is het Mushie slabbetje heel erg handig. Er zit namelijk een opvangbakje aan dit slabbetje. Knoeit je kindje of valt er iets van de lepel tijdens het voeren? Geen probleem, de Mushie slab met opvangbak zorgt ervoor dat er geen eten op de grond valt of dat de kleertjes vies worden. Na het eten hoef je alleen nog de snoet en handjes van de kleine te poetsen. 

Veilige en duurzame Mushie siliconen slab

De Mushie slab is gemaakt van food-grade siliconen. Dit is 100% BPA-vrij en ftalaat-vrij siliconen, wat betekent dat het helemaal vrij is van schadelijke stoffen en voedselveilig is. Het siliconen is ook super stevig, er is geen kans dat er scheuren in komen.

De sluiting van de Mushie slab is verstelbaar in vier maten. Je kunt de siliconen slabbetjes dus op de groei kopen en lang blijven gebruiken, van het voeren van de eerste hapjes tot het zelfstandig leren eten van je peuter. Naast het duurzame materiaal zijn de siliconen slabbetjes dus ook duurzaam als je kijkt naar het aantal maanden of zelfs jaren dat je ze kunt gebruiken.

Overige voordelen van siliconen slabbetjes

Het siliconen is lichtgewicht en zacht materiaal dat heel flexibel meebuigt. Het is dus niet vervelend om een siliconen slab om te hebben hangen, ook niet als er wat extra gewicht bijkomt van gevallen eten in het opvangbakje.  

De Mushie slabbetjes zijn makkelijk af te wassen met een vochtig doekje en eventueel wat afwasmiddel. Ze hoeven dus niet in de wasmachine en droger, maar zijn meteen weer opnieuw te gebruiken. Je hebt er daarom ook geen hele stapel van nodig. Al zou je ze misschien wel allemaal willen hebben door alle leuke kleuren en printjes. De Mushie siliconen slabbetjes mogen overigens ook in de vaatwasser, ook wel zo makkelijk. 

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Inhoud
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst