Tikiri


Spetter, spetter spat, tijd voor een bad!

Zeg je badspeelgoed, dan zeg je Tikiri! Tikiri is een merk dat is opgezet in Sri Lanka met als doel om ecologisch speelgoed te maken dat aansluit op de behoeften in de verschillende ontwikkelingsfases van jonge kinderen. Tikiri betekent ‘ienie minie’ in het Singalees, een van de twee officiële talen in Sri Lanka. Badspeelgoed van Tikiri is helemaal gemaakt voor de allerkleinsten!

Op je tanden bijten

Vanaf 5 maanden kunnen de eerste tandjes van baby’s doorkomen en dat kan zorgen voor gevoelig en geïrriteerd tandvlees. Omdat dat pijnlijk kan zijn, is het voor kinderen fijn om ergens op te bijten. Met het mooie speelgoed van Tikiri kan dat! Door het zachte rubber kan je de pijn die bij het doorkomen van tanden komt kijken, verzachten. Of je nu op zoek bent naar een eenhoorn, broccoli of schildpad: Tikiri heeft het allemaal! Bij Little Wannahaves is er voor ieder wat wils als je op zoek bent naar een kraamcadeau. Kies je bij het afrekenen voor ‘gift’? Dan pakken wij je bestelling met liefde voor je in.

We ♥ moeder aarde

Little Wannahaves vindt het belangrijk dat we goed zorgen voor de planeet waarop we leven. Daarom werken wij met merken die erop letten dat ze een steentje bijdragen aan het verminderen van de CO2-uitstoot, zo ook het bad- en bijtspeelgoed van Tikiri! Tikiri is namelijk het eerste merk ter wereld dat bad- en bijtspeelgoed maakt van 100% organisch natuurrubber. Met het bad- en bijtspeelgoed van Tikiri ben je dus verzekerd van milieubewust speelgoed. Tikiri vindt het, net als wij, belangrijk om een gezonde wereld achter te laten voor toekomstige generaties. Hoe fijn is dat?

Wie mooi wil zijn…

Het bad- en bijtspeelgoed van Tikiri is niet alleen heel erg praktisch en goed voor het milieu, maar ook nog eens heel erg mooi om naar te kijken! Door het organische natuurrubber is het bad- en bijtspeelgoed van Tikiri fijn om neer te zetten. Ook bevat het bad- en bijtspeelgoed van Tikiri zachte en natuurlijke kleuren, daarom is speelgoed van Tikiri ook een mooie aanvulling op de kinderkamer!

Product toegevoegd aan verlanglijst