Hey Clay

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)

Breng je fantasie tot leven…

Maak van dromen werkelijkheid met het merk Hey Clay! Hey Clay staat bekend om haar interactieve setjes boetseerklei. De setjes van Hey Clay bevatten namelijk niet alleen boetseerklei, maar ook een link naar de Hey Clay app. Binnen de Hey Clay app is er van alles mogelijk. Van duiken in de diepzee naar koeien melken op de boerderij, de opties zijn eindeloos! In onze webshop vind je van alles. Wil je meer informatie? Kom dan eens langs in onze winkel. Je vindt ons in hartje Utrecht, namelijk aan Zakkendragerssteeg nummer 8. Wij helpen je daar met liefde verder!

Lekker kleien

Hey Clay staat dus bekend om haar setjes boetseerklei. Of je nu op zoek bent naar een setje boetseerklei vol fantasie of juist een educatieve set, Hey Clay verkoopt het allemaal! De setjes bevatten diverse potjes boetseerklei in alle kleuren van de regenboog. Is je kind klaar met kleien? Dan droogt de creatie van boetseerklei aan de lucht en heeft je kind een leuk speeltje om mee te spelen! Oceaan dieren, sieraden, monstertjes… De opties zijn eindeloos met Hey Clay.

Stapje voor stapje…

De setjes van Hey Clay bevatten diverse bakjes boetseerklei en een link naar de Hey Clay app. In de app wordt er stap voor stap uitgelegd hoe je net zo’n stoere dino, schattig varkentje of mooie haai kunt maken als op de verpakking. De fantasie van kinderen kan in de vrije loop gelaten worden door een eigen touch te geven aan het Hay Clay figuurtje. De app is beschikbaar in het Engels én het Nederlands, hoe fijn is dat?

Educatief speelgoed

Kleien is een activiteit die de ontwikkeling van de fijne motoriek van kinderen stimuleert. Ook zorgt kleien ervoor dat de fantasie én het creatief denken van kinderen worden gestimuleerd. Maar wist je dat Hey Clay ook educatieve sets verkoopt over bijvoorbeeld het menselijk lichaam? Hey Clay is namelijk van mening dat nieuwe dingen leren speelser én leuker kan! Met de Hey Clay ‘Poop Oops’ set maken kinderen aan de hand van de boetseerklei en app kennis met hoe het menselijk lichaam poep, plas, snot, oorsmeer, zweet en andere menselijke uitwerpselen maakt. Ideaal voor tijdens een regenachtige dag. Ben je benieuwd geworden? Kijk eens rond in onze webshop en laat je inspireren!

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Inhoud
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst