WayToPlay


WayToPlay

WayToPlay is speelgoed van origineel Dutch Design. De WayToPlay flexibele autobaan bestaat uit sets van makkelijk te koppelen baandelen; van rechte stukken, bochten, parkeerplekken, rotondes tot kruisingen. De autobaan van WayToPlay is gemaakt van rubber, door deze structuur kun je er altijd en overal mee spelen. Zowel binnen als buiten, het strand, op een hoogpolig tapijt, maar ook op een hobbelige weg. De flexibele autobaan van WayToPlay is eindeloos aan te vullen en helemaal zelf in te vullen. Je kind mag zelf de weg kiezen en kiest zelf de ‘WayToPlay’. 

WayToPlay autoweg

Met de WayToPlay autoweg wordt je kind uitgedaagd om te ontdekken. Het merk WayToPlay vindt het belangrijk om de ontdekkingsreiziger in je kind uit te dagen en levert daar de basis voor met de WayToPlay autoweg. De kinderen creëren zelf het spel met en op de autoweg. Zo worden ze vindingrijk, oplossingsgericht en creatief. WayToPlay vindt het belangrijk dat kinderen met hun producten snoerloos spelen en zichzelf ontdekken met eigenschappen die handig zijn voor nu, maar ook voor later. De WayToPlay flexibele autoweg is supersterk en weerbestendig.

Duurzaam speelgoed

Voordat jouw kind met de WayToPlay autoweg aan de slag gaat, heeft deze al een eigen road trip gehad. Voor de beste kwaliteit, veiligheid en hoge standaarden wordt het hele proces door het merk zelf gecontroleerd. WayToPlay werkt alleen met partners die ze kennen en vertrouwen. De autobaanonderdelen worden in Duitsland ontworpen en gemaakt en in Nederland voorzien van de belangrijke wegmarkeringen. Dit wordt gedaan in samenwerking met sociale werkvoorzieningen. Hiermee bieden ze kansen aan mensen die een beperkte toegang hebben om te kunnen werken binnen de reguliere arbeidsmarkt.

WayToPlay 24 delig

De WayToPlay sets zijn verkrijgbaar in 24, 16 of 12 delig. Zoals de naam het al zegt, bevat deze dan 24, 16 of 12 autobaanonderdelen. Het meest populair is de WayToPlay 24 delig set, maar alle sets zijn op elkaar aan te sluiten en bevatten verschillende autobaanonderdelen. Per WayToPlay set staat op de afbeeldingen vertoond welke onderdelen deze bevat, zoals een parkeerplaats of een rotonde. Alle WayToPlay autowegen zijn vrij van BPA-, cadmium, PAK- en ftalaten.

Filteren op
Merk
Prijs
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst