Kinderrugzakken

Item 1-24 van 25 in totaal item(s)

Kinderrugzak

Zoek je een leuke, hippe kinderrugzak? Bij ons vind je de juiste rugzak voor je kleintje. Voor peuters, kleuters en kinderen die naar school gaan, hebben wij leuke rugtassen. Voor de schoolspullen, of de gymspullen of gewoon om eten en drinken in te stoppen voor tijdens een dagje weg. Bekijk ons ruime aanbod kinderrugzakken.

Kinderrugzak voor ieder kind

We hebben verschillende kinderrugzakken met diverse prints, met mooie dieren, grafische vormen of een mooie kleur. Verras je kind met de mooiste rugzak die er te krijgen is of laat je kindje hem zelf uitkiezen. Er passen diverse spullen in de kinderrugzakken, van drinkflessen, lunchtrommels tot knuffeldoekjes. Bij ons zijn de kinderrugzakken praktisch en hip. Al onze rugzakken voor kinderen zijn ook nog eens van duurzaam materiaal gemaakt en ze zijn ze verantwoord ontwikkeld. Onze kinderrugzakken gaan lang mee.

Rugzak peuter

Kleine kinderrugzakken voor peuters en kleuters vind je ook bij ons. Een eigen rugzak voor je peuter voor naar het kinderdagverblijf of de kleuterschool. Bij iedere beschrijving van de rugzak kun je de maten en eigenschappen van de rugzak vinden, zo kun je zien of de rugzak geschikt is voor je peuter. Let erop dat kinderen natuurlijk in de groei zijn en daarom niet met te veel kilo’s belast mogen worden. Een vuistregel is dat een kind 20% van zijn eigen gewicht mag dragen. Denk aan speelgoed, een pakje drinken en een knuffel.

Rugzak kids

Bij ons vind je rugzakken voor kids voor naar het kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, de eerste echte schooldag, maar ook voor kinderen tussen 8 en 14 jaar hebben we tassen. Bij ons vind je voor alle leeftijden dus de juiste rugzak. Je bestelt een rugzak voor kids makkelijk online in onze webshop. Maar het is ook mogelijk om de rugzak eerst in onze winkel te komen bewonderen met je kindje, onze winkel zit in Utrecht.

Filteren op
Categorieën
Merk
Prijs
Leeftijd
Inhoud
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst