Drinkbekers en drinkflessen

Item 1-19 van 19 in totaal item(s)

Stay hydrated!

Het is belangrijk om voldoende te drinken. Je lijf bestaat tenslotte uit zo’n 65% uit water. Zorg ervoor dat je kind voldoende gehydrateerd blijft met een leuke drinkbeker en drinkfles. Neem een drinkfles mee naar school, naar het park of vul het met water voor tijdens een dagje weg. Of je nu op zoek bent naar een thermo drinkfles, een mooie drinkbeker of een functioneel rietje: bij Little Wannahaves hebben we het allemaal. Kijk eens rond in onze webshop of kom langs in onze winkel in hartje Utrecht!

Sapje drinken?

Met onze drinkbekers zorg je gegarandeerd voor een feestje aan de keukentafel. Of je nu op zoek bent naar een gele, groene of blauwe drinkbeker: bij Little Wannahaves hebben we het allemaal! Voor de allerkleinsten verkopen we drinkbekers die lekproof zijn omdat er een dop en smalle tuit op zit. Zo voorkom je dat het feestje aan de keukentafel verandert in een heus voedselgevecht en bespaar je een hoop schoonmaakwerk. Voor de iets oudere kinderen (en volwassenen ;)) hebben we drinkbekers van BPA- en ftalaatvrij materiaal in allerlei fijne kleuren. Kijk rond in de webshop en laat je inspireren of kom langs in onze winkel! Wij helpen je daar met liefde verder.

Save the turtles

Ook voor rietjes ben je bij Little Wannahaves aan het juiste adres. Onze rietjes zijn herbruikbaar waardoor je een hoop afval bespaard. Met de rietjes die wij verkopen, ben je verzekerd van rietjes die lang meegaan. Zo bespaar je een hoop onnodig afval. Veel van onze rietjes worden geleverd met een borsteltje om de rietjes mee schoon te maken. Samen met het feit dat de rietjes in de vaatwasser kunnen, ben je verzekerd van rietjes die makkelijk schoon te maken zijn.

We ♥ moeder aarde

Omdat wij het belangrijk vinden om goed te zorgen voor de planeet waarop we leven, werken we met merken die zo duurzaam mogelijk produceren. Dat is te zien aan de hoge kwaliteit van de producten. De bekers, drinkflessen en rietjes zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen waardoor ze lang mee gaan. Bevatten de bekers, flessen en rietjes siliconen? Dan bevatten ze geen stoffen die schadelijk zijn voor kinderen. Better safe than sorry!

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Inhoud
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst