Janod

Item 1-24 van 33 in totaal item(s)

Janod speelgoed

Janod heeft een zeer uitgebreid assortiment speelgoed. Het is een Frans merk en dat zie je wel een beetje terug aan een soort Franse retro stijl, maar dan in een eigentijds jasje met veel aandacht voor details. Het is in ieder geval belangrijk voor dit merk dat hun speelgoed duurzaam is. Dat zie je onder andere terug aan het Janod houten speelgoed. Door de goede kwaliteit van het Janod speelgoed gaat het jarenlang mee. Je kinderen kunnen er echt mee opgroeien door alle variëteit die Janod aanbiedt. Vanaf 2 jaar begin je met de eerste Janod puzzel, een paar jaar later leer je de tijd met de houten klok en uiteindelijk kun je knutselen met allerlei materialen voor kinderen van 10 jaar en ouder.

Janod puzzels

Educatie is ook een erg belangrijk onderdeel van het Janod speelgoed. Ze stimuleren de verbeeldingskracht en fantasie van kinderen door hun speelgoed met mooie kleuren, vormen en details. En waar kun je die factoren nou allemaal beter samen laten komen dan in een puzzel? De Janod puzzels hebben leerzame thema’s zoals jungle dieren leren kennen, de boerderij of het leven in de stad ontdekken tot het zonnestelsel en bedreigde diersoorten. Elk thema en het aantal stukjes van de puzzel is goed op de leeftijd afgestemd.

Janod knutselpakketten

Lekker knutselen en creatief bezig zijn? Dan vind je bij het Janod speelgoed vast iets waar jij je creativiteit helemaal in kwijt kunt. Voor verschillende leeftijden zijn er leuke knutseldozen van Janod. Mozaïeken, sleutelhangers haken, papieren dieren vlechten, aan de slag met fluffy pompons of glitters om mooie kaarten te maken. Er zijn genoeg opties om een hele vakantie te vullen met knutselmiddagen. Kijk in de beschrijving voor welke leeftijd het knutselpakket geschikt is. Zo kun je de juiste moeilijkheidsgraad voor je kind kiezen. 

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Inhoud
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst