Gerecycled speelgoed

Item 1-15 van 15 in totaal item(s)

Little Wannahaves ♥ moeder aarde

Uitgestrekte bossen, heerlijke stranden en fluitende vogels: onze planeet is een prachtige plek. Omdat wij het belangrijk vinden dat de generaties die na ons komen ook kunnen genieten van de flora en fauna, werken wij met veel duurzame merken. Dat zorgt voor speelgoed dat lang meegaat en op een verantwoorde manier geproduceerd is.

Zo sterk als een boom

Het grootste gedeelte van het houten speelgoed dat wij verkopen, is gemaakt van duurzaam hout dat lang meegaat. Dat is niet alleen fijn voor de portemonnee, maar ook voor de natuur! Zo verkopen wij bijvoorbeeld Eco Bricks van het merk Once Kids. Deze houten blokken zijn niet alleen gemaakt van duurzaam hout, maar ook nog eens biologisch afbreekbaar. Win-win dus! Zo ben jij verzekerd van speelgoed dat leuk is voor je kind en voor moeder aarde.

Save the turtles

Helaas belandt er een groot deel van al het plastic dat mensen produceren in de oceaan. Gelukkig is een groot deel van het plastic dat wordt weggegooid, geschikt om te hergebruiken! Zo kan je van al het plastic dat wordt weggegooid toch wat moois maken! Denk bijvoorbeeld aan een Micro step of boodschappentasje. Kijk eens rond in onze webshop en laat je inspireren!

Van plastic uit de oceaan naar plastic voor de oceaan

Een van de populairste merken die wij verkopen, is het Amerikaanse merk Green Toys. Green Toys maakt badspeelgoed dat zó leuk is dat je er ook buiten de deur mee wilt spelen! Het speelgoed van Green Toys is gemaakt van gerecyclede melk- en plastic flessen. Ook zijn de verpakkingen van Green Toys gemaakt van gerecyclede materialen. Kortom, Green Toys is een ideaal merk om een cadeau van te geven voor iedere bewuste ouder!

Stuiterend de wereld rond

Ballen zijn in bijna ieder huishouden met kinderen te vinden. Voetballen, overgooien, buskruiten… Tijdens het buitenspelen komen ballen goed van pas. Heeft u de ballen van het Franse merk Ratatam al gespot? Deze ballen zijn gemaakt van duurzaam PVC. Dat zorgt ervoor dat jouw bal langer meegaat! Is de lucht uit de bal gelopen? Pomp de bal dan gemakkelijk weer op.

Filteren op

Merk
Prijs
Leeftijd
Inhoud
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst