Servies

Item 1-19 van 19 in totaal item(s)

Mushie servies

Met het Mushie servies kun je een compleet driegangendiner voor je kinderen serveren, zo uitgebreid is deze lijn met kommen, borden, bekers en bestek. Dek de tafel met een siliconen placemat en doe je kindje ook de slabber om, dan kunnen jullie genieten van een lekker hapje.

Naast dat het Mushie servies kidsproof is ziet het er ook heel stijlvol uit. Uitgangspunt is de minimalistische Scandinavische stijl met pastelkleuren. Zo staat het ook nog leuk in je interieur.

Mushie bord en kom met zuignap

Het servies van Mushie is helemaal babyproof. Onder een Mushie bord en de kommetjes zitten zuignappen waarmee je ze op tafel vast kunt zetten. Want een bord als frisbee of kommetje als hoedje vinden baby’tjes nog wel eens een leuk idee. Maar dat hun eten dan ook rondvliegt of op hun hoofd belandt hebben ze nog niet helemaal door. Door de siliconen kommen en borden met zuignappen heb je dus geen last meer van rondvliegend voedsel.

Zelf leren eten met Mushie bestek

Met het Mushie servies kunnen kinderen goed zelf leren eten. Het Mushie bestek heeft een fijne grip voor kinderhandjes. Daarnaast is het heel handig dat de siliconen borden en kommen stabiel op tafel blijven staan door de zuignap. Een Mushie bord heeft bovendien een hoge rand waardoor het eten er niet snel vanaf rolt. Is je kindje nog te jong om zelf te eten en moet je de eerste hapjes nog voeren? Dan zijn de speciale babylepels ideaal. Deze zijn wat langer zodat je ze goed vast kunt houden.

Mushie servies van veilig materiaal

Het Mushie servies is gemaakt van siliconen. Dit is ‘food grade’ siliconen en vrij van schadelijke stoffen als BPA en ftalaten. Dit is ecologisch en duurzaam, en bovendien veilig. Het materiaal is ook geschikt voor in de magnetron.

Mushie servies kan goed tegen een stootje. Valt het toch een keer van tafel, dan is dat dus helemaal geen probleem. Het servies is ook makkelijk af te wassen met een vochtige doek en zeep of gewoon in de vaatwasser. Het is goed bestand tegen vlekken dus na een afwasbeurt ziet het er weer als nieuw uit, klaar voor de volgende maaltijd.

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst