Playon Crayon


Playon Crayon

Playon Crayon zijn de design krijtjes die je gewoon in huis moet hebben! Ze zijn makkelijk vast te houden voor kleine handjes en het is de oplossing voor rondslingerende kleurtjes omdat de wasco krijtjes stapelbaar zijn. Makkelijk op te bergen en leuk om naar te kijken door de heldere kleuren. Met de waskrijtjes van Playon Crayon ben je verzekerd van urenlang kleurplezier. Kortom, een ideaal cadeautje! Kies je bij het bestellen voor ‘gift’? Dan pakken wij de Playon Crayon waskrijtjes met liefde voor je in.

Playon Crayon krijtjes

De Wasco stapelbare waskrijtjes van Playon Crayon worden gemaakt in Australië door Studio Skinky. Met alle ontwerpen houdt Studio Skinky rekening met duurzaamheid. De wasco’s zijn duurzaam geproduceerd, voldoen aan het CE label, zijn niet giftig en laten geen vlekken na. Omdat ze duurzaam geproduceerd zijn, gaan ze lekker lang mee. Daarnaast worden ze geleverd in een leuk doosje, dus zijn de krijtjes ook leuk om als cadeau te geven. De Wasco stapelbare waskrijtjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en leverbaar in pastelkleuren en in primaire kleuren.

Fijne motoriek

De Playon Crayon krijtjes zijn ideaal voor jonge kinderen. Door de vorm van de krijtjes, kunnen kinderen de krijtjes makkelijk vasthouden. Ook kunnen kinderen met de Playon Crayon waskrijtjes gebruiken om te leren hoe je een pen of potlood op een juiste manier vasthoudt. Op die manier wordt de ontwikkeling van de fijne motoriek van kinderen gestimuleerd en kunnen kinderen hun fantasie op papier zetten zonder kramp te krijgen in de vingers. Hoe fijn is dat?

Alle kleuren van de regenboog!

Of je nu op zoek bent naar krijtjes om luchtkastelen mee te bouwen of om een wereld vol monsters mee te tekenen, met Playon Crayon is er voor ieder wat wils. Door de brede variatie aan kleuren tover je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van iedere kleine kunstenaar. Rood, groen, blauw of geel: Playon Crayon heeft het allemaal! Kijk rond in onze webshop of kom langs in onze winkel om alle kleuren te ontdekken. Je vindt ons in hartje Utrecht, namelijk aan Zakkendragerssteeg nummer 8. Tot snel!

Filteren op
Merk
Prijs
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst