Fisher Price


Fisher Price

Fisher Price is een Amerikaanse speelgoedfabrikant. Al sinds 1930 maken ze speelgoed voor baby’s, peuters en kinderen. Ze begonnen met speelgoed van metaal en hout en in het begin van de jaren 50 stapten ze over op plastic speelgoed, dat ook ijzersterk is. Fisher Price groeide uit tot een wereldberoemd merk en ondertussen hebben ze al ongeveer vijfduizend soorten speelgoed op de markt gebracht! Ook jij hebt vroeger vast wel eens met een van hun klassiekers gespeeld. Kijk eens rond in de webshop en haal herinneringen op. Wat herken jij nog uit de Fisher Price vintage lijn? En hoe leuk is het om jouw kinderen met hetzelfde speelgoed te zien spelen?

Fisher Price speelgoed

Door de wereld door de ogen van kinderen te bekijken ontwikkelt Fisher Price het allerleukste speelgoed. Maar het Fisher Price speelgoed ziet er niet alleen heel leuk uit, het is ook functioneel en leerzaam. Met de kassamunten kunnen kinderen bijvoorbeeld leren tellen en de jongere kindjes oefenen hun motoriek met een puzzel. 

Voor alle leeftijdscategorieën is er leuk en passend Fisher Price speelgoed te vinden. De categorieën zijn onderverdeeld in 0 tot 6 maanden, 6 tot 12 maanden, 12 tot 18 maanden, 18 tot 24 maanden, 2 jaar en ouder en 3 jaar en ouder. Zo kun je makkelijk selecteren welk Fisher Price speelgoed geschikt is voor je eigen kindje of als cadeautje. 

Fisher Price vintage speelgoed

Na al ruim 90 jaar speelgoed te produceren weten ze bij Fisher Price precies waar kinderen graag mee spelen. En daarvoor hoeven ze niet altijd iets nieuws te bedenken. Waar kinderen 50 jaar geleden blij van werden, worden de kinderen van nu ook nog steeds blij van. De Fisher Price vintage klassiekers van toen worden nu nog steeds gemaakt, maar wel met de nieuwste materialen. Bekende Fisher Price Classics zijn de telefoon, kassa en platenspeler. Lekker kwebbelen aan de telefoon of winkeltje spelen blijft leuk. Met hun eigen fantasie kunnen kinderen hier altijd wel uren plezier mee beleven. 

Product toegevoegd aan verlanglijst