Bibs

Item 1-16 van 16 in totaal item(s)

Hippe Bibs fopspeen

De Bibs fopspeen zie je tegenwoordig bij veel baby’s terug. Deze kenmerkende ronde speen is ontworpen door het Deense merk Bibs. Het ronde schildje geeft een leuke retro look. En aan alle verschillende kleuren is de Scandinavische stijl goed terug te zien. Deze kleuren zorgen voor een hippe en frisse uitstraling. In Denemarken is de Bibs fopspeen al bijna 50 jaar verkrijgbaar. Dat toont de ervaring en populariteit van het merk. Een Bibs speentje is leuk te combineren met een speenkoord van Mushie in dezelfde Scandinavische stijl.  

Ronde speen 

De spenen van Bibs zijn rond. Dat geldt zowel voor de speen als voor het schildje. De ronde speen voelt zacht, flexibel en natuurlijk aan. Deze is gemaakt van 100% natuurlijk rubber. De Bibs speentjes zijn bovendien helemaal BPA en PVC vrij, dus helemaal veilig volgens alle Europese normen.

De ronde vorm bootst de vorm van de borst en tepel na en ondersteunt zo het ontwikkelen van de zuigreflex van baby’s. Om goed aan te sluiten bij de ontwikkeling en mee te groeien zijn er meerdere maten van het Bibs speentje welke zijn afgestemd op het aantal maanden van je baby. Let er dus op bij het bestellen dat je een speen voor het juiste aantal maanden kiest.

Glow in the dark speentje Bibs

Hoe vervelend is het als je baby’tje ’s nachts zijn speentje kwijt raakt? Hoe ga je het dan terug vinden zonder je baby wakker te maken met licht? Daar heeft Bibs goed over nagedacht. Ze hebben een glow in the dark speentje ontworpen! Zo kun jij op je tenen naar het bedje sluipen en daar het speentje makkelijk terugvinden.

Filteren op
Merk
Prijs
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst