Eten en drinken

Item 1-24 van 60 in totaal item(s)

Eten en drinken

Je kind hoort er natuurlijk ook bij aan tafel. Gezellig met zijn allen eten, ook al heeft je kleintje in eerste instantie nog niet hetzelfde op zijn of haar bord liggen. Maar dat bord, dat is juist belangrijk. Wij hebben verschillende soorten kinderservies voor kinderen, van bordjes, tot bijpassende bestek en drinkbekers. Bekijk hierboven ons assortiment servies voor kinderen.

Eten en drinken, onderweg en thuis

Ons assortiment eten en drinken bevat een uiteenlopend aanbod. Zo hebben we drinkbekers met een tuit. Of een bord met verschillende vakjes, zodat het eten gescheiden wordt en je kindje niet zo snel kan knoeien. Daarnaast zien ze er nog eens hartstikke leuk uit. Zo wordt eten en drinken helemaal een feestje. Ook voor onderweg hebben we verschillende benodigdheden, zoals trendy lunchtrommels.

Servies voor de kleintjes

Aan tafel gaan was nog nooit zo gezellig. Al ons kinderservies is niet zo snel te breken, dus een bord of beker kan op de grond vallen zonder dat deze meteen kapot is. De afmetingen zijn afgestemd op de kleine handjes, zodat ze goede grip op hun vork en mes hebben. Daarnaast heeft ons servies afgeronde randjes, zodat je kleintje zich niet zal bezeren. Al het servies wat je bij ons vindt is verantwoord en duurzaam gemaakt. Zo hebben we drinkbekers gemaakt van bamboe en bestek van BPA-vrij polypropyleen. Servies voor een kleintje is ook leuk om als (kraam)cadeau te geven.

Kinderservies van verschillende verantwoorde merken

Ons assortiment servies voor kinderen bevat verschillende verantwoorde merken. Zo hebben we de hippe RVS-drinkbekers van Blafre, de praktische bamboe bordjes en kommen met zuignap van Eco Rascals, met bijpassende bamboe bekers. Of steel de show met de hippe lunchboxen met handige vakken van Yumbox. Bekijk onze mooie borden, kommen en bijpassend bestek van Mushie. Mushie maakt servies in leuke kleuren, die kidsproof zijn en mooi in je interieur passen. Daarnaast mogen ze in de vaatwasser en in de magnetron. Of ga gezellig theedrinken met de thee set van Green Toys. De keuze is reuze!

Filteren op
Categorieën
Merk
Prijs
Leeftijd
Inhoud
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst