Speenkoorden

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Een functioneel kraamcadeau

Ben je op zoek naar een mooi maar ook functioneel kraamcadeau? Dan is een speenkoord ideaal! Speenkoorden zijn namelijk niet te missen in het huis van iedere kersverse ouder. Met een speenkoord maak je de kans dat je zonder fopspenen komt te zitten, kleiner. Kijk eens rond in onze webshop en laat je inspireren door alle verschillende kleuren, vormen en materialen! Heb je vragen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in hartje Utrecht. Wij helpen je met liefde verder!

‘Speentje, speentje!’

Het is de nachtmerrie van iedere ouder: de laatste fopspeen die je in huis had, is kwijtgeraakt. Voorkom dat de favoriete fopspeen van je kind kwijt raakt met een speenkoord! Een speenkoord zorgt ervoor dat je een fopspeen veel minder snel kwijt raakt. Een speenkoord bevestig je aan de fopspeen en aan de kleding of het slabbetje van je kindje. Als een kindje de fopspeen uit spuugt, blijft de fopspeen altijd in de buurt liggen en raak je hem dus minder snel kwijt. Ideaal toch?

Better safe than sorry

Kleine kinderen zijn kwetsbaar. Daarom is het belangrijk om te werken met veilige materialen die niet schadelijk zijn voor de meest kleine baby’s. Zo zijn de speenkoorden van het Deense merk Mushie gemaakt van foodgrade siliconen. Ook zijn de speenkoorden die wij verkopen BPA- ftalaten- en loodvrij en zijn ze schimmelvrij. Zo kan jouw kindje sabbelen en bijten op de speenkoorden zonder schadelijke stoffen binnen te krijgen. Om extra veiligheid te kunnen waarborgen, zijn de speenkoorden die wij verkopen, getest volgens de Europese richtlijnen. De speenkoorden kunnen met de hand gewassen worden. Als je een speenkoord wast, raden wij je aan om milde zeep en water te gebruiken om de kwaliteit van het speenkoord te behouden.

We ♥ moeder aarde

Wij vinden het belangrijk dat we goed zorgen voor de planeet waarop we leven. Daarom verkopen wij merken die hun best doen om zo duurzaam mogelijke producten te maken. Op die manier bespaar je de uitstoot van schadelijke stoffen. Ook gaan de speenkoorden die wij verkopen, lekker lang mee. Dat is niet alleen fijn voor de planeet, maar ook voor je portemonnee!

Filteren op
Merk
Prijs
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst