Just Dutch


Just Dutch

Just Dutch is een Nederlands merk dat bekend staat om haar Nijntje figuren. Of je nu op zoek bent naar een kraamcadeau met een Nederlands tintje of een souvenir, met een cadeau van Just Dutch zorg je gegarandeerd voor een glimlach op het gezicht van iedere ouder en ieder kind. De Nijntje figuren van Just Dutch zijn leuk om mee te spelen, verhaaltjes bij te verzinnen of om neer te zetten in je huis. Kijk rond in onze webshop of kom langs in onze winkel! Je vindt ons aan Zakkendragerssteeg nummer 8. Bestel je online? Kies dan bij het afrekenen voor ‘gift’ en wij pakken je bestelling in met mooi, speels inpakpapier.

Vriendjes worden?

Just Dutch staat bekend om haar gehaakte Nijntje Figuren. Nijntje, Moeder Pluis, Boris, Nina… Just Dutch heeft ze allemaal! Nijntje is geboren in een van de mooiste steden van Nederland, namelijk Utrecht. Sinds de jaren 50 is Nijntje een van de bekendste vriendjes van kinderen (en zeg nou eerlijk: Nijntje is stiekem ook leuk voor volwassenen, toch?). Met een gehaakt Nijntje van Little Dutch kunnen kinderen de verhalen van Nijntje naspelen of zelf op avontuur gaan! Met het naspelen van verhalen stimuleer je de cognitieve ontwikkeling van kinderen. Bedenk je je eigen verhaal? Dan wordt de fantasie van kinderen geprikkeld. Ga op avontuur met een gehaakt Nijntje figuur van Just Dutch! Met een Nijntje van Just Dutch zorg je gegarandeerd voor een glimlach op het gezicht van ieder kind en iedere ouder!

Made with love

Just Dutch staat dus bekend om haar gehaakte Nijntje figuren. Om de nieuwe partner in crime van je kind een extra liefdevolle touch te geven, zijn de Nijntje figuren met de hand gemaakt. Om Nijntje volledig aan te laten sluiten op de behoeften van je kind, maakt Just Dutch ook accessoires. Winterkleding, mutsen, verkleedkleding: Just Dutch heeft het allemaal! Door de gehaakte look zijn de Just Dutch Nijntje figuren nét een beetje anders dan de andere Nijntje knuffels. De gehaakte Just Dutch Nijntje figuren zijn niet alleen leuk om mee te spelen. Ook voor volwassenen zijn de Just Dutch Nijntje figuren een ware uitkomst. Zet de Just Dutch Nijntje figuren neer in de woon- of slaapkamer voor een mooie toevoeging aan je interieur!

Product toegevoegd aan verlanglijst