Muziekinstrument


‘Dat klinkt als muziek in de oren!’

Muziek is een belangrijke factor in de ontwikkeling van kinderen. Muziek stimuleert het creatief denken, verbetert de concentratie en zorgt voor een fijne sfeer. Kortom, genoeg redenen om je kind op jonge leeftijd kennis te laten maken met de wondere wereld van muziek. Muziek luisteren, muziek maken, bewegen op muziek… Muziek is fijn voor jou en voor je kindje. Kijk eens rond in onze webshop en laat je verrassen!

Hufterproof instrumenten

Bij muziek maken, is het belangrijk dat je lekker los kunt gaan. Rammen op een trommel, met je vingers langs snaren op een ukelele en blazen op een fluit: lekker experimenteren hoort bij muziek maken! Daarom zijn de muziekinstrumenten die wij verkopen speciaal gemaakt voor kinderen. Op die manier kan jouw kind ongeremd zijn innerlijke Bach en Mozart ontdekken zonder zich te hoeven inhouden.

Klassiekers

Ook voor muziek luisteren ben je bij Little Wannahaves aan het juiste adres! Of je nou op zoek bent naar een platenspeler voor kinderen of een xylofoon, bij Little Wannahaves slaag je gegarandeerd. Ook de banjo en kleine drum zijn geschikt voor de grijpgrage kinderhandjes. De platenspelers worden geleverd met platen die echt werken! Zo kan jij jouw kindje laten meegenieten van het geruis van een naald op een plaat. De platenspelers zijn erg stevig en gaan daardoor niet snel kapot.

Speelplezier

Muziek maken kan je samen én alleen doen. Wil je samen met je kind een muziekstuk ontwerpen? Of wil je juist even je handen vrij hebben terwijl je kindje zichzelf gaat vermaken? Muziek maken en luisteren is de ideale oplossing. Samen muziek maken versterkt een fijne groepssfeer en stimuleert het leren samenwerken. Alleen muziek maken stimuleert het creatief denken en werkt ontspannend. Kortom, muziek is een ideaal leermiddel!

Goede kwaliteit

Bij Little Wannahaves ben je verzekerd van speelgoed van goede kwaliteit. Dat is niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor je portemonnee! De kwaliteit van het geluid dat uit het speelgoed komt, is ook vergelijkbaar met die van een telefoon. Zo heb jij geen last van schelle tonen en geruis op de achtergrond. Zeg de overprikkeling maar gedag en verwelkom een serene rust!

Product toegevoegd aan verlanglijst