Mushie

Item 1-24 van 32 in totaal item(s)

Mushie

Mushie is een Amerikaans babymerk dat bekend staat om zijn Scandinavische designs, siliconen speelgoed zoals de stapeltoren, kinderservies en slabbetjes. Alle producten van Mushie hebben een stijlvol design en zijn gemaakt van ecologische en betaalbare materialen. Baby’s verdienen het allerbeste, zo ook producten die lang meegaan. Mushie gebruikt alleen duurzame en ecologische materialen in hun functionele babyproducten. Mama én baby worden blij van Mushie.

Ontstaan Mushie

Mushie is in 2018 opgericht door Mushie en Levi Feigenson in hun slaapkamer in Zuidwest Houston. Al hun producten worden in Houston en Zweden ontworpen door een team ontwerpers, aangestuurd door Mushie. Het bedrijf heeft verschillende fabrieken in Amerika, Denemarken, Turkije en Azië. Tijdens haar tweede zwangerschap kreeg Mushie te kampen met veelvuldig zwangerschapsbraken (Hyperemesis). Daardoor kon ze haar beroep als lerares niet uitvoeren en moest ze op bed blijven liggen. Tijdens deze periode ging ze onderzoek doen naar de beste producten voor haar baby. Ze vond het lastig om mooie, praktische en babyvriendelijke producten te vinden. Zo ontstond Mushie. Ze bedacht onder andere leuk Mushie speelgoed. De Bibs fopspenen zijn ook onderdeel van Mushie en matchen bij alle andere producten zoals de slab en het servies.

Mushie stapeltoren

Mushie brengt ons het beste van alle werelden. Ook met de populaire stapeltorens. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. Zo hebben we de klassieke stapeltoren met ringen of een stapeltoren met stapelbekers. Alle Mushie stapeltorens hebben prachtige pastelkleuren. Per product staat vermeld voor welke leeftijd het geschikt is, maar over het algemeen zijn de Mushie stapeltorens geschikt voor kinderen van 0 tot 3 jaar. Ze worden gemaakt van 100% BPA- en PVC vrij kunststof, helemaal veilig dus. Met de Mushie stapeltoren worden kindjes gestimuleerd om hun motoriek verder te ontwikkelen. Het is dus leuk om met de stapeltoren te spelen maar ook leerzaam. 

Herkenbaar Mushie speelgoed

Al het andere Mushie speelgoed is ook allemaal van hun bekende veilige materialen gemaakt in de zachte natuurlijke kleuren. Je ziet hier de Scandinavische stijl goed in terug. Ze hebben zo een herkenbare lijn babyproducten neergezet. 

Alle items van Mushie zijn ook altijd leuk verpakt en daarom erg leuk om als kraamcadeau te geven.

Filteren op
Categorieën
Merk
Prijs
Leeftijd
Inhoud
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst