Puzzels en spelletjes

Item 1-24 van 45 in totaal item(s)

'Niet vals spelen, he?’

Spelletjes spelen is niet alleen erg leuk en gezellig, maar ook erg leerzaam voor je kleintje! Een spelletje spelen kan kinderen leren samenwerken, tactisch nadenken en omgaan met verliezen. Ook zorgen spelletjes voor verbinding. Domino spelen aan de keukentafel of kaarten in het park… Kortom: een ideaal cadeau om te geven en om te krijgen!

Het missende puzzelstukje

Ook puzzelen is een fijne manier om tot rust te komen. Pak een kopje thee, zet je favoriete muziek aan en puzzelen maar! Wij verkopen puzzels voor ieder kind: van speelse baby’s tot aan leergierige 8 jarigen. Kijk eens rond in onze webshop of kom langs in onze winkel en laat je inspireren! Je vindt ons aan Zakkendragerssteeg 8.

Creative thinking

Creativiteit wordt steeds belangrijker in een wereld die steeds digitaler wordt. Je kunt je kind zijn of haar creativiteit laten ontwikkelen met open ended speelgoed! Open ended speelgoed geeft jouw kindje de vrijheid om zijn of haar creativiteit in de vrije loop te laten. Hoe tof is dat? Laat je kindje de meest fantasievolle bouwwerkjes maken met Magna-Tiles, prikkel de innerlijke Gaudí van je kind met Grimm’s en stimuleer de motoriek met speelgoed van Mushie. De opties zijn eindeloos bij Little Wannahaves!

We ♥ moeder aarde

Dichtbegroeide bossen, uitgestrekte stranden en de meest fascinerende dieren: onze planeet heeft een hele hoop moois te bieden. Daarom vinden wij het belangrijk om goed voor de aarde te zorgen en werken wij met merken die zo duurzaam mogelijk speelgoed produceren. Het speelgoed dat wij verkopen, gaat lang mee en is voor een groot deel gemaakt van gerecyclede materialen. Dat is niet alleen fijn voor de planeet, maar ook voor je portemonnee!

Alle kleuren van de regenboog

Wij begrijpen het maar al te goed dat je de rust in je huis wilt bewaren. Little Wannahaves verkoopt veel merken die geïnspireerd zijn op het bosrijke Scandinavië. Door de natuurlijke en speelse kleuren ben jij verzekerd van speelgoed dat matcht met jouw interieur. Denk bijvoorbeeld aan een fantasievol spel van het Deense merk Liewood of een vrolijke puzzel van het Franse merk Janod

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Inhoud
Geschikt voor
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst