Grimm's

Item 1-18 van 18 in totaal item(s)

In de Duitse werkplaats van ‘Grimm’s Spiel und Holz Design’ wordt al ruim 30 jaar houten speelgoed gemaakt. Grimm's speelgoed staat bekend om de kwaliteit en de prachtige kleuren en texturen. Dit laat genoeg over voor de ontwikkeling en ontdekking van de eigen fantasie en creativiteit van jouw kleintje. Zoals met de Grimm’s regenboog. Het houten speelgoed van Grimm’s wordt handgemaakt van duurzaam Europees hout en wordt afgewerkt met natuurlijke verfstoffen en oliën.

Grimm’s

Het Duitse merk Grimm’s ontwerpt het houten speelgoed zo dat het de zintuigen van de kleintjes stimuleert, zoals waarneming, en deze kunnen ontwikkelen. Door de verschillende vormen van het speelgoed wordt de fantasie van kinderen opgeroepen en dit stimuleert ook hun verbeeldingskracht. Daarnaast wil Grimm’s verantwoord omgaan met de natuur. Bij ons vind je de duurzame, milieuvriendelijke en natuurlijk educatieve Grimm's houten speelgoed collectie. Door de structuur van het hout krijgt vocht geen kans om zich te binden aan het materiaal en zo kunnen er geen bacteriën groeien. Verder wordt er gebruik gemaakt van houtsoorten die over speciale antibacteriële eigenschappen beschikken.

Grimm’s houten speelgoed

Het hout dat gebruikt wordt voor het speelgoed van Grimm’s komt uit beheerde Europese bossen met bomen zoals de Esdoorn, Beuk, Els en Linde. Het houten speelgoed wordt met de hand geschuurd en daarna met de hand geverfd met speciale verf op waterbasis en behandeld met zuivere, plantaardige olie. Grimm’s heeft bewust gekozen om de eigenschappen van het hout nog zichtbaar en voelbaar te laten in het speelgoed, want ook dit prikkelt de zintuigen. Hout heeft ook een eigen smaakje, de allerkleinsten ontdekken dit door aan het speelgoed te knabbelen, sabbelen en bijten. Doordat Grimm's houten speelgoed zonder toevoegingen is gemaakt, is dit super geschikt als bijtring, rammelaar en grijpspeelgoed.

Grimm’s regenboog groot

Een van de meest populaire producten uit ons Grimm’s assortiment is de Grimm’s regenboog. Zowel de grote als de kleine variant zijn enorm populair en bieden jarenlang plezier. De mogelijkheden zijn oneindig met de regenboog en stimuleren de fantasie en creativiteit van kinderen. Met de regenboog kunnen ze stapelen, bouwen of combineren met ander speelgoed. De Grimm’s regenbogen zijn al geschikt voor kinderen vanaf 0+ jaar. Ze zijn verkrijgbaar in naturel, pastelkleuren en de mooie, felle, klassieke primaire kleuren.

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst