Pick & Pack

Item 1-16 van 16 in totaal item(s)

Pick & Pack rugzakken voor kids, ideaal voor school. Bij Pick & Pack draait het erom dat kinderen kinderen mogen zijn. De rugzakken van Pick & Pack hebben een knallend dessin, zoals een haai, dieren of auto’s. Vrolijk en opvallend en gemaakt van gerecyclede PET-flessen en vegan leer.

 

Pick & Pack

Pick & Pack wil kinderen vergezellen met hun rugzakken. Hiermee willen ze deel uitmaken van het dagelijkse leven, mijlpalen en alles wat verder op hun pad komt. Ieder kind is uniek, dus bij ieder kind past een andere rugzak. Met de Pick & Pack rugzakken brengen ze vrolijkheid. In 2008 is het merk begonnen in Zweden. In 2019 is het merk naar Amsterdam verhuisd. De eigenaren, Thomas & Irmgard, hebben elkaar 25 jaar geleden ontmoet in de tassen business en werken voor grote bekende merken. Ze vinden gevoel voor humor en stijl belangrijk en willen kinderen blij maken met hun producten.

 

Pick & Pack rugzak

De Pick & Pack rugzakken zijn een goede mix van kwaliteit en functionaliteit met een originele print. De rugzakken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, dus voor verschillende formaten. Bij ieder formaat is ook nagedacht over welke leeftijd de rugzak is, in welke fase van het leven dit hoort en welke vakken handig zijn hiervoor om te hebben in een rugzak. Of het nu voor de gymspullen is of de broodtrommel en de beker, Pick & Pack heeft de juiste rugzak. De rugzakken dragen lekker en hebben hippe prints.

 

Ergonomische rugtas

Een rugtas moet voldoen aan ergonomische eisen. Daar heeft Pick & Pack zeker rekening mee gehouden, een kinderrugzak mag niet zwaarder zijn dan tien procent van het lichaamsgewicht van het kind. Zo spaar je de rug, die bij jonge kinderen nog vol in de groei en kwetsbaar is. Daarnaast kunnen de rugtassen van Pick & Pack wel tegen een stootje en dat is geen overbodige luxe met alle dagelijkse avonturen.

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Inhoud
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst