Bad- en strandspeelgoed

Item 1-23 van 23 in totaal item(s)

Spetter spetter spat…

… Jij gaat in bad! Maak van iedere bad- of douchebeurt een feestje met het bad- en strandspeelgoed van Little Wannahaves! Strandballen, schepjes, puzzels… Neem eens een kijkje in onze winkel en laat je verrassen!

Lekker badderen

Een douche- of badbeurt kan voor veel ontspanning zorgen. Maak in bad gaan of douchen nóg leuker met een badpuzzel van Quut, badspeelgoed van het Deense merk Liewood of bootjes van Mushi. Met badspeelgoed wordt de fantasie van het kind geprikkeld en kan jouw kind urenlang spelen. Houdt jouw kind van wat meer uitdaging? Dan is een badpuzzel van Quut een ideale oplossing! Met een badpuzzel houd jij jouw kind bezig met de puzzelstukjes die blijven plakken aan de douche- of badwand terwijl je het haar van je kindje wast.

Als magie

Een populair cadeau, zijn onze badboekjes. Badboekjes zijn een ideaal cadeau omdat kinderen er vaak geen genoeg van kunnen krijgen! Verander de zwart-witte illustraties in tekeningen in alle kleuren van de regenboog door ze in water te leggen. Wandel samen met jouw kindje door een regenwoud, speel mee met de dieren in het water of zwem mee met de kikkers. Badboekjes zijn een origineel, praktisch én leuk (kraam)cadeau.

Beach, baby!

Of de zon nou aan het schijnen is, of dat het juist perfect weer is voor een winterse herfstwandeling met warme thee en koffie, een strandbal komt altijd wel van pas. Raak jouw strandbal nooit meer kwijt met een prachtige bal van het Franse merk Ratatam. De ballen van Ratatam zijn gemaakt van PVC, waardoor de lucht extra lang in de bal blijft zitten. Is er toch wat lucht ontsnapt? Dan pomp je de bal gemakkelijk weer op!

Bouw je eigen kasteel

Is een stranddag wel compleet als er geen fantasievolle, grootse bouwwerken zijn gemaakt van zand? Emmertjes en schepjes zijn niet te missen in jouw strandtas. Bouw de hoogste toren van het hele strand met een bouwset van Quut, vul je emmertje met een prachtige emmer van Liewood of neem een opvouwbaar emmertje mee van Scrunch Bucket. Laat jouw kind zich ontpoppen tot een architect of zandtovenaar met ons strandspeelgoed

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Inhoud
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst