Bijtspeelgoed


Zo scherp als die van Dracula…

Kinderen groeien als kool, dat weet iedere ouder. Zodra de tandjes van je kindje doorkomen, kan dat zorgen voor een ongemakkelijk gevoel. Gevoelig tandvlees, prikkende melktandjes… Het leven van een baby gaat helaas niet over rozen. Gelukkig bieden bijtringen en ander bijtspeelgoed een oplossing. Of je nu op zoek bent naar multifunctionele bijtringen of zacht bijtspeelgoed: bij Little Wannahaves ben je aan het juiste adres!

We ♥ moeder aarde

Wij vinden het belangrijk dat de generaties na ons ook kunnen genieten van al het moois dat de planeet te bieden heeft. Daarom verkopen wij merken die zo veel mogelijk duurzaam speelgoed produceren. Denk bijvoorbeeld aan het merk Grimm’s. Grimm’s staat bekend om haar antroposofisch speelgoed in alle kleuren van de regenboog. De rammelaars van Grimm’s, die ook te gebruiken zijn als bijtspeelgoed, zijn afgelakt met plantaardige olie. Ook is het speelgoed van goede kwaliteit. Dat is niet alleen fijn voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Win-win situatie dus!

Lekker bubbelen

Je kindje in bad doen, is een intiem moment. Maak badderen voor je kindje nóg fijner met ons bijt- en badspeelgoed! Het badspeelgoed dat wij verkopen, is ook ideaal om te gebruiken als bijtspeelgoed. Doordat het badspeelgoed dat wij verkopen gemaakt zijn vanuit één stuk, kunnen er geen schimmels en bacteriën aan de binnenkant van het speelgoed terecht komen. Het natuurrubber waar het badspeelgoed van gemaakt is, is ook helemaal veilig om op te kauwen. Door de speelse vormen is het speelgoed makkelijk vast te houden door de meest kleine kinderhandjes. Kortom: een ideaal cadeau om te geven en krijgen!

Safety first

Hoe kleiner kinderen zijn, des te kwetsbaarder kinderen zijn. Wij begrijpen het daarom maar al te goed dat je het beste wilt voor je kindje! Bijtspeelgoed van bijvoorbeeld het merk Mushie Tikiri en het Deense merk Liewood zijn ideaal voor de bewuste ouder. Het bijtspeelgoed van deze merken zijn gemaakt van 100% niet giftige, food grade siliconen. Ook is het bijtspeelgoed BPA- en ftalaatvrij, waardoor het bijtspeelgoed helemaal veilig is om op gekauwd te worden. Better safe than sorry, toch? Door de zachte, natuurlijke kleuren heeft het speelgoed van Mushie, Tikiri en Liewood een rustige uitstraling.

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst