Eco Rascals


Het mooie kinderservies van Eco Rascals is gemaakt van bamboe. Zo heb je mooi servies, milieuvriendelijk en zien ze er vrolijk uit. Van borden tot lepels tot tuitbekers, in een vorm zoals een uil of een bord met siliconen zuignap zodat deze goed op zijn plek blijft staan.

 

Eco Rascals

Eco Rascals laat zien dat milieuvriendelijk en stylish goed met elkaar samengaan. In 2018 is het merk opgericht door twee Britse moeders, Kristina en Celeidh, die in Abu Dhabi wonen. Ze zijn beide erg gericht op het verminderen van plastic verbruik in het dagelijkse leven. Daarom gingen ze op zoek naar mooi kinderservies, zonder materialen die het milieu beschadigen. Zo kwamen ze tot het bamboe kinderservies. Bamboe gras is al binnen vijf jaar volgroeid, dat is een stuk sneller dan ieder ander houtproduct. De bamboe die Eco Rascals gebruikt voor het servies groeien zonder pesticiden. Hiermee is het ook nog een biologisch afbreekbaar.

 

Eco Rascals bord

De Eco Rascals borden zijn milieuvriendelijk, hitte-, vlek-, geur- en waterafstotend en vooral niet giftig. Zo hebben de Eco Rascals borden verschillende vormen, met verschillende vakken. Zo is het voor kinderen leuker om te eten en blijft het eten goed gescheiden. Daarnaast zijn de Eco Rascals borden voorzien van een zuignap, die ervoor zorgt dat het bord vast op gladde oppervlakken blijft staan, zodat het bord netjes op tafel blijft staan. Ook de zuignap is vrij van plastic, maar ook vrij van BPA, PVC, lood en ftalaten. De borden zijn verkrijgbaar in drie varianten, de uil, het kleuterbord en de olifant met vijf verschillende kleuren siliconen zuignappen. Het kleuterbord van Eco Rascals is al geschikt voor kinderen vanaf vier maanden.

 

Eco Rascals kinderservies

Erg populair in het kinderservies assortiment van Eco Rascals zijn de bamboe kommen. Geschikt voor kinderen vanaf 4 maanden tot 5 jaar. Ook de kommen zijn voorzien van een siliconen zuignap die zich goed vastzuigt aan de kinderstoel of tafel. Bij het Eco Rascals kinderservies zit ook een bijpassende siliconen en bamboe lepel. De lepel is super zacht voor het tandvlees en zo ontworpen dat hij makkelijk vast te houden is. Daarnaast hebben we bijpassende bamboe tuitbekers, deze is morsbestendig, maar niet lekvrij en is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Vanaf 2 jaar hebben we de bamboe beker met rietjes.

Product toegevoegd aan verlanglijst