Mr Maria


Mr Maria Nijntje lamp

Nijntje doet het goed op elke baby- en kinderkamer. Dit lieve kleine konijntje en haar vriendjes is tijdloos en kinderen groeien er al generaties lang mee op, van boekjes tot knuffels. Het Nederlandse designmerk Mr Maria heeft er een mooie lamp van gemaakt. Deze Mr Maria Nijntje lamp is ook tijdloos. Het eenvoudige design staat mooi in elke ruimte om een lichtpuntje te creëren. Het zachte licht zorgt voor een dromerige sfeer. Ideaal als nachtlampje of om ’s ochtends rustig wakker mee te worden.

Speelse Mr Maria lamp 

Een Mr Maria lamp is een leuk decoratie item met de praktische functie als lamp, maar blijft er ook als het licht niet aan staat super knuffelbaar uitzien. De lampjes zijn oplaadbaar, er is geen kabel nodig die in het stopcontact moet, dus je kunt ze overal neerzetten en makkelijk verplaatsen. De witte Nijntje lamp is er in verschillende formaten. Naast Nijntje kun je natuurlijk ook kiezen voor een van de vriendjes. Boris, Snuffie of Leeuw en de blije smiley van Mr Maria is ook heel leuk. Kies jouw favoriet of zet ze gezellig bij elkaar. De leeuw en smiley zijn geel van kleur, daarmee kun je voor een net iets andere uitstraling kiezen. 

Het merk Mr Maria

De designers achter de Nijntje lamp van Mr Maria zijn de Nederlanders Jannes Hak en Lennart Bosker. Al hun ontwerpen hebben een herkenbare eenvoudige en tijdloze stijl. Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijk voor het merk Mr Maria. De LED lamp is dus oplaadbaar en energiezuinig met de ingebouwde dimmer. De siliconen lamp is verder onbreekbaar en recyclebaar. 

Product toegevoegd aan verlanglijst