Atelier Pierre


Made with love

Atelier Pierre is een design studio dat gevestigd is in België. De eigenaren, Sophie en Frank Vanhalst, komen beiden uit een familie vol creatieve ondernemers die al vanaf het begin van de twintigste eeuw hun producten en designs verkopen en contact met klanten belangrijk vindt. Op dit moment richt Atelier Pierre zich op het ontwerpen van unieke, functionele leef accessoires. Door de speelse designs slaag je met een product van Atelier Pierre gegarandeerd! Met fijne, natuurlijke kleuren zijn de producten van Atelier Pierre een echte must voor iedereen die zich graag bezig houdt met interieur en design.

Vriendjes worden?

Sinds de jaren 50 is Nijntje één van de bekendste en meest pluizige vriendjes voor kleine kinderen (en zeg nou eerlijk: Nijntje is nog steeds leuk voor volwassenen, toch?). Atelier Pierre is net zo’n fan van Nijntje als kinderen en daarom brengen ze regelmatig een collectie uit waarin onze o zo geliefde Nijntje een hoofdrol speelt. Of je nu op zoek bent naar een Nijntje lamp als lichtpuntje in donkere nachten, een Nijntje spaarpot om te leren hoe je met geld omgaat of een Nijntje knuffel als veilige haven: bij Little Wannahaves hebben we het allemaal! De Nijntje producten van Atelier Pierre gaan door hun hoge kwaliteit materialen en tijdloze ontwerpen lekker lang mee.

Utereg m’n stadsie

Hoewel Atelier Pierre haar roots in België heeft liggen, heeft Atelier Pierre toch een Utrechts tintje. De geboortestad van Nijntje is namelijk Utrecht! De Utrechtse grafisch ontwerper en kunstenaar Dick Bruna is de bedenker van Nijntje. Als je op zoek bent naar een uniek, praktisch en functioneel cadeau met een Utrechts tintje, ben je bij Little Wannahaves aan het juiste adres! Kijk eens rond in onze webshop en laat je inspireren door alle fijne producten van Atelier Pierre of kom langs in onze winkel. Met een cadeau van Atelier Pierre tover je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van ieder kind (en iedere ouder ;)). Je vindt ons, net als Nijntje, in hartje Utrecht! Bestel je online? Kies dan bij het afrekenen voor ‘gift’ en wij pakken jouw bestelling met liefde in met speels inpakpapier. Tot snel!

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst