Wobbel


Wobbel

De Wobbel balansboard is houten speelgoed voor jong en oud. Met de Wobbel board kan je kleintje op een leuke manier bewegen. Je kunt op het board staan, erin gaan liggen, wiebelen, maar ook gebruiken als racebaan en veel meer. De Wobbel is bewerkt met veilige kindervriendelijke water gedragen lak en in de meeste gevallen bekleed met zacht EKO vilt in verschillende kleuren voor demping, bescherming en omdat het er mooi uitziet.

 

Enorm veel opties met de Wobbel board

Het leuke aan een Wobbel board is dat je er zoveel opties mee hebt. Je kleintje wordt gestimuleerd in zijn of haar fantasie, zo kunnen ze hem gebruiken als een brug en erover heen lopen, maar er ook vanaf springen, erover kruipen of er met de auto’s overheen of in rijden. Ook kunnen ze er even lekker in gaan liggen en een boekje lezen of de board als schommel gebruiken. Ook kunnen er meerdere kindjes met een board spelen en kunnen ze op een leuke manieren springen en balanceren, ook op een regenachtige dag lekker binnen in huis. Op een onbewuste manier stimuleert de Wobbel board het lichaamsbewustzijn en het evenwicht.

 

Verantwoorde Wobbel board

De Wobbel board is gemaakt van Europees hout van FSC gecertificeerde plantages en EKO wolvilt en wordt afgewerkt in Nederland. Het hout wat wordt gebruikt in de Wobbel is zorgvuldig gestapelde en geperste lagen beukenhout. Door de vorm en het uiterlijk hoeft de Wobbel eigenlijk niet te worden opgeruimd, hij staat ook mooi in de woonkamer. De Wobbel is eigenlijk gemaakt om te gebruiken in huis, maar kan met zorgvuldig gebruik ook buiten worden gebruikt.

 

Wobbel met vilt

De meeste Wobbels in ons assortiment zijn met vilt. Het EKO wolvilt is gemaakt van het best verkrijgbare natuurlijke vilt en deze wordt door een lokale leverancier geleverd. Het vilt is door de natuur gekleurd en het unieke geperste vilt voor de Wobbel Pro, Starter en 360 is voornamelijk gemaakt van gerecyclede frisdrank flessen, tussen de 10 en 20 petflessen per Wobbel. De Wobbel is voorzien van vilt om de vloer te beschermen en geluid te dempen. Daarnaast ziet het er ook nog eens super stoer uit. Voor het schoonmaken van het vilt adviseren wij ossengalzeep aan.

Product toegevoegd aan verlanglijst