Mingo


Het Nederlandse kindermerk Mingo

Mingo is een Nederlands merk voor kinderkleding voor kinderen tussen de 0 en de 8 jaar, met Scandinavische roots. De collecties worden in Nederland ontworpen en van goede kwaliteit in Portugal gemaakt. De kinderkleding van Mingo staat vooral bekend omdat deze heerlijk zacht is. Daarnaast zijn het veel basics die goed te combineren zijn en is alles van Mingo unisex. Ideaal dus als je meerdere kinderen hebt, geschikt voor jongens én meisjes. 

Goede kwaliteit en hoog draagcomfort

De Mingo kinderkleding wordt gemaakt van zacht katoen en hierdoor zitten de kleertjes extra fijn. Kinderen krijgen de mogelijkheid om lekker in de kleren te spelen en de wereld te ontdekken. Zo hebben bijvoorbeeld de leggings van Mingo geborduurde patches op de knieën, zo kunnen kinderen lekker spelen zonder dat jij bang hoeft te zijn dat de kleren meteen kapot zullen gaan. Verder is alles van Mingo goed afgewerkt en heeft de kleding mooie details.

Tijdloze kinderkleding Mingo

Verder is de Mingo kinderkleding eenvoudig en tijdloos. Ieder seizoen is voorzien van een leuk kleurenpalet, zodat er altijd wel iets voor je kind bij zit. De kleding van Mingo kan het hele jaar gedragen worden en is verkrijgbaar in maat 80/92 tot en met 116. Onze filters zijn opgesplitst in de leeftijd 0 jaar tot en met 8-10 jaar.

Mingo sjaal

De collectie van Mingo bevat ieder seizoen verschillende shirtjes, lange mouwen, broekjes, leggings, korte broekjes en sjaals die allemaal goed met elkaar te combineren zijn. De kleertjes zorgen voor een stoere, maar ook sportieve look. Maar hebben vooral een enorm draagcomfort. Ook erg populair binnen de Mingo kinderkleding is de sjaal. Ook deze is gemaakt van duurzame materialen en is goed te combineren bij alles. Deze sjaal zit heerlijk en sluit goed aan.

Filteren op
Merk
Maat
Prijs
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst