Grech & Co


Hippe zonnebrillen en houten rammelaars

Het Deense merk Grech & Co staat om twee dingen bekend: hun gerecyclede hippe zonnebrillen met een bescherming van UV400 en hun houten rammelaars. De Scandinavische oorsprong zie je terug in de ontwerpen, deze zijn eenvoudig, puur en simpel. Waarbij het draait om kwaliteit en duurzaamheid. Het merk is in 2015 opgericht toen de eigenaresse opzoek was naar natuurlijke armbanden, kettingen en bijtringen voor baby’s en kinderen.

Grech en Co

In 2012 verhuisde de Amerikaanse Janet Grech, de oprichtster van Grech & Co, naar Denemarken en kreeg met haar man vier kinderen in zes jaar tijd. Sinds haar kindertijd heeft ze een speciale liefde gehad voor de natuur, vintage en dingen die een doel hadden. Met haar merk Grech & Co wil ze schoonheid en gemak voor elke dag bieden met speelgoed, sieraden en zonnebrillen, op een verantwoorde manier. Zo wil ze onbewust onze kinderen helpen het bewustzijn van moeder aarde en liefde voor de mensheid te vergroten.

Grech en Co zonnebrillen

De Grech en Co zonnebrillen zijn gemaakt van gerecycled plastic. De glazen zijn van kunststof, hebben een UV400 bescherming en zijn allemaal CE gecertificeerd. En ze zijn nog eens ontzettend hip. De Grech en Co zonnebrillen zijn geschikt voor kinderen van 2 tot en met 10 jaar en zijn 12,5 cm breed en de pootjes hebben een lengte van 14 cm. Onze Grech en Co zonnebrillen zijn verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren. De Grech en co kinderzonnebrillen worden met een bewaarzakje geleverd, zodat de bril goed wordt beschermd.

Rammelaar Grech en Co

Het merk Grech and Co staat voor natuurlijke materialen en de essentie van de natuur. De houten rammelaars van Grech & Co worden gemaakt van onbehandeld beukenhout en worden geleverd in een katoenen zakje. Het grootste voordeel van beukenhout is dat dit hout van nature antibacterieel is. Je hoeft ze dus niet te wassen en hoeven ook niet ondergedompeld in water te staan. De houten rammelaars van Grech & Co zijn goed voor de hand-oog coördinatie en geschikt vanaf 0+.

Product toegevoegd aan verlanglijst