GOT BAG Kids


Got Bag rugzak   

Op zoek naar duurzame rugzakken voor kinderen? Dan zijn de rugzakken van GOT BAG iets voor jou. Het zijn de ideale duurzame rugzakken voor kinderen. Shop ze direct bij Little Wannahaves!  

Duurzame rugzak kind   

Wil jij ook een steentje bijdragen aan een schonere oceaan? Bekijk dan snel het aanbod van GOT BAG. De rugzakken van GOT BAG zijn helemaal gemaakt van plastic afval uit de oceaan. Heb je nooit genoeg ruimte voor die lievelingsknuffel of past het broodtrommeltje niet altijd in de tas? In de GOT BAG rugzakken is er altijd genoeg ruimte. Deze grote rugzakken voor kinderen zijn perfect voor de schooldagen. Ze zijn namelijk niet te zwaar en hebben daarnaast ook twee verstelbare schouderbanden. Wil de rugzak nog wel eens afglijden van de rug van je kindje? Maak dan gebruik van de borstsluiting waardoor het gewicht altijd op één plek blijft. Ideaal dus voor tijdens het rennen of lopen.    

Rugzak van gerecycled materiaal kopen   

Waarom een rugzak kopen van gerecycled materiaal? Andere tassen zijn toch ook oké? GOT BAG wil met haar tassen mensen bewust laten worden van al het plastic afval in de oceanen. Hierdoor hopen ze dat het volume aan plastic in het water afneemt. Wat is er nou mooier dan een plasticvrije oceaan? Naast het feit dat deze tassen dus goed zijn voor het milieu, zijn de tassen ook super stevig en waterafstotend.   

Duurzaam kinderrugzakje kopen online  

Bij Little Wannahaves zijn de GOT BAG tassen te koop in allerlei kleuren voor kinderen vanaf 3 jaar. Dus wil je een blauwe, rode, groene of bruine rugzak kopen? Of wil je een rugzak gemixt in deze kleuren? Wij hebben ze met een inhoud van 5 liter. Bestel snel een GOT BAG rugzak voor jouw kleine bij ons online of kom een keer langs in onze winkel in Utrecht.  

Product toegevoegd aan verlanglijst