Menu
Winkel in Utrecht > €75 Free Shipping NL, BE, DU +31(0) 30 87 80 950 2700 PostNL Afhaalpunten

Verzenden, bezorgen en afhalen

Verzenden en bezorgen

Alle producten leveren we uit eigen voorraad. Bestellingen worden (na betaling) bijna altijd de eerstvolgende werkdag verzonden. Wij versturen onze pakketten via PostNL. Zij bezorgen uw pakket binnen 24 uur na verzending, van maandag tot en met zaterdag. Als de bestelling is verzonden ontvang je van ons een emailbericht. In deze email vind je een link naar de Track & Trace-site van PostNL. Deze link werkt op de dag dat uw pakket door ons is verzonden na 21.00 uur. Je kan via deze link de status van het pakket volgen.

Afhaalpunten

Wij bieden ook de extra service ‘PakjeGemak’. Op het moment dat je een bestelling plaatst, kan je aangeven waar je het pakket wilt ontvangen (kies dan bij het afrekenen voor de optie 'naar ander adres verzenden'). Je kan kiezen voor een huis- of werkadres, maar ook voor een winkellocatie van PakjeGemak (klik dan op 'kies een PostNL afhaallocatie'). Op basis van postcode, plaatsnaam of regio toont PostNL Pakketservice de dichtstbijzijnde locaties, inclusief openingstijden. Via een sms of e-mail word je op de hoogte gebracht zodra het pakket bij de gekozen winkellocatie beschikbaar is.

Verzendkosten

Voor bezorging op adressen in Nederland bedragen de verzendkosten:

  •  De verzendkosten bedragen € 3,95 per pakket. Voor sommige artikelen geldt dat zij in een envelop kunnen worden verzonden. Als dit mogelijk is dan staat dat vermeld in het winkelmandje.
  •  De verzendkosten voor brievenbuspost bedragen € 2,50.
  •  Bij bestellingen boven de € 75 hoef je geen verzendkosten te betalen.

Voor bezorging op adressen in België en Duitsland bedragen de verzendkosten:

  •  De verzendkosten bedragen € 6,95 per pakket.
  •  Bij bestellingen boven de € 75 hoef je geen verzendkosten te betalen.

Voor overige landen gelden andere tarieven, neem hierover contact met ons op via info@littlewannahaves.nl.

Afhalen

  • Je kan artikelen online bestellen en afhalen in onze winkel in Utrecht, Zakkendragerssteeg 8. Om geen verzendkosten te berekenen kan je bij ons een kortingscode opvragen. Met deze code bestel je online en kan je kiezen uit de verschillende betaalmethoden die wij aanbieden. Daarna kan je je bestelling ophalen in onze winkel. Je kan ons natuurlijk ook telefonisch of per mail vragen om een bestelling klaar te leggen in de winkel en deze bij het ophalen afrekenen.