Met de code SALE30 ontvang je 30% extra korting op alle sale items
Menu
Winkel in Utrecht > €75 Free Shipping NL, BE, DU +31(0) 30 87 80 950 2850 PostNL Afhaalpunten

Verzenden, bezorgen en afhalen

Verzenden en bezorgen

Alle producten leveren we uit eigen voorraad. Bestellingen worden (na betaling) bijna altijd de eerstvolgende werkdag verzonden. Wij versturen onze pakketten via PostNL. Zij bezorgen uw pakket binnen 24 uur na verzending, van maandag tot en met zaterdag. Als de bestelling is verzonden ontvang je van ons een emailbericht. In deze email vind je een link naar de Track & Trace-site van PostNL. Deze link werkt op de dag dat uw pakket door ons is verzonden na 21.00 uur. Je kan via deze link de status van het pakket volgen.

Afhaalpunten

Wij bieden ook de extra service ‘PakjeGemak’. Op het moment dat je een bestelling plaatst, kan je aangeven waar je het pakket wilt ontvangen (kies dan bij het afrekenen voor de optie 'naar ander adres verzenden'). Je kan kiezen voor een huis- of werkadres, maar ook voor een winkellocatie van PakjeGemak (klik dan op 'kies een PostNL afhaallocatie'). Op basis van postcode, plaatsnaam of regio toont PostNL Pakketservice de dichtstbijzijnde locaties, inclusief openingstijden. Via een sms of e-mail word je op de hoogte gebracht zodra het pakket bij de gekozen winkellocatie beschikbaar is. Je bestelling moet je binnen 14 dagen afhalen bij een PostNL afhaallocatie, anders wordt het retour gestuurd naar ons. Helaas zijn we genoodzaakt om de retourkosten en eventuele nieuwe verzendkosten in rekening te brengen.

Verzendkosten

Voor bezorging op adressen in Nederland bedragen de verzendkosten:

  •  De verzendkosten bedragen € 3,95 per pakket. Voor sommige artikelen geldt dat zij in een envelop kunnen worden verzonden. Als dit mogelijk is dan staat dat vermeld in het winkelmandje.
  •  Bij bestellingen boven de € 75 hoef je geen verzendkosten te betalen.

Voor bezorging op adressen in België en Duitsland bedragen de verzendkosten:

  •  De verzendkosten bedragen € 6,95 per pakket.
  •  Bij bestellingen boven de € 75 hoef je geen verzendkosten te betalen.

Voor overige landen gelden andere tarieven, neem hierover contact met ons op via info@littlewannahaves.nl.

Afhalen

  • Wil je een artikel in de winkel in Utrecht ophalen? Bel of mail ons dan dan leggen we het voor je apart en kan je het in de winkel afrekenen.