Met de code SALE30 ontvang je 30% extra korting op alle sale items
Menu
Winkel in Utrecht > €75 Free Shipping NL, BE, DU +31(0) 30 87 80 950 2850 PostNL Afhaalpunten

Retourneren en ruilen

Retourneren en ruilen

Binnen 14 dagen kunnen artikelen geretourneerd worden.

Stuur een mail naar info@littlewannahaves.nl met hierin:

• de naam van het artikel

• het ordernummer

• uw bankrekeningnummer

De producten kunnen (onbeschadigd) in de originele verpakking teruggestuurd worden. De kosten voor het retour zenden van de artikelen zijn voor uw rekening. Na ontvangst van de teruggezonden artikelen ontvang je van ons binnen twee werkdagen een mail. Het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten storten wij uiterlijk 5 werkdagen na de ontvangstbevestiging op het door u vermelde rekeningnummer (terugstorten verzendkosten doen wij niet als niet alle ontvangen producten worden geretourneerd).

Wanneer je bestelling gratis is verzonden en je een deel van je bestelling retourneert waardoor het het totaalbedrag onder de € 75 uitkomt, dan komt de gratis verzending te vervallen. We brengen dan € 3,95 verzendkosten in rekening, dit bedrag brengen we in mindering op het retourbedrag.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde producten. Vraag altijd om een verzendbewijs en bewaar deze totdat je van ons een bericht van ontvangst hebt gekregen. Retouren die niet zijn aangemeld worden niet in behandeling genomen.

Retouradres:

Zakkendragerssteeg 8

3511 AA Utrecht

Wil je een artikel ruilen? We hebben geen ruilservice. Dus wil je een artikel bijvoorbeeld een maat groter hebben dan stuur je je artikel terug en bestel je het nieuwe artikel op onze website. Zie de procedure onder het kopje retourneren en ruilen.

Sale. Afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.