Met de code SALE40 ontvang je 40% extra korting op alle sale items
Menu
Winkel in Utrecht > €75 Free Shipping NL, BE, DU +31(0) 30 87 80 950 2850 PostNL Afhaalpunten

Over ons

Little Wannahaves is een kids conceptstore met de leukste accessoires voor kinderen, zoals tassen en sieraden, duurzaam speelgoed en design voor de kinderkamer!

We introduceren regelmatig merken die nog niet (of nauwelijks) in Nederland te vinden zijn, zoals Candylab Toys, WayToPlay, Grimm's en Wobbel. Maar we zijn ook gek op echte designklassiekers, zoals de geweldige sloffen van Collégien en de Amerikaanse Salt-Water Sandals.

We vinden het leuk om inspiratie op te doen via Instagram, Pinterest en Facebook, onze nieuwtjes daar te delen en vooral om jullie reacties te horen op wat wij aan het doen zijn. Dus hou je niet in, laat ons weten wat je denkt.

We werken samen met The Feedback Company en mocht je iets bij ons bestellen dan zal je per e-mail om een review gevraagd worden. Voel je absoluut niet verplicht, maar mocht je het niet vervelend vinden om ons te boordelen horen we graag of je tevreden bent met je aankoop.   

Sinds april 2015 hebben we ook een ‘stenen winkel’ in de Zakkendragerssteeg 8, hartje Utrecht. We zijn open van dinsdag tot en met zaterdag. Mocht je in de buurt zijn vinden we het heel erg leuk je daar te ontmoeten!

Jasper

 Wil je ons volgen en lezen over leuke nieuwe items en merken waar wij enthousiast van worden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons via Facebook en Instagram.