Sproet & Sprout

Item 1-24 van 31 in totaal item(s)

Duurzame en authentieke kleding bij Sproet & Sprout

Sproet & Sprout wil dat kinderen zichzelf kunnen zijn. Zo ontwikkelen ze authentieke, speels en energieke kinderkleding. De speelsheid maakt de collectie van Sproet & Sprout herkenbaar. Een ontwerp komt in rustige basiskleuren, maar onderscheidt zich zeker van de rest door de leuke prints die met de hand worden getekend. Daarnaast maakt Sproet & Sprout alleen gebruik van hoogwaardige stoffen en tijdloze ontwerpen. De kleding van Sproet & Sprout wordt zo gemaakt dat deze lang meegaat. Ze gebruiken het zachtste katoen en verminderen hun ecologische voetafdruk door milieuvriendelijke stoffen te gebruiken. 

Opvallende thema’s

Bij ieder seizoen gaat Sproet & Sprout aan de slag met een nieuw thema, dat altijd opvalt. De Sproet & Sprout collectie is verkrijgbaar bij ons voor baby’s vanaf 0 maanden tot en met kinderen tot 6 jaar. De meeste Sproet & Sprout kleren zijn unisex, dus ze kunnen door het hele gezin gedragen worden en ze gaan ook lang mee. Bekend en populair zijn de shirtjes en andere kleertjes van Sproet & Sprout met ‘caramba’ erop.

Sprout & Sprout kleding zoals leggings en badpakken

Sproet & Sprout staat bekend om zijn stoere kleren zoals leggings en badpakken. Geen kant, maar leuke prints en handgetekende tekeningen. De rompers en t-shirts hebben teksten en illustraties met een knipoog naar de volwassenen. Dat komt terug in de speelsheid in alle collecties. Sproet & Sprout zegt dat je het allemaal met een korreltje zout moet nemen, niet te serieus en dat lachen goed voor je is. En dat allemaal op een verantwoordelijke manier.

Filteren op

Merk
Maat
more... less
Kleur
more... less
Prijs
Leeftijd
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst